Gruppträning

I medlemskapet, som kostar 375:-/månaden, så har du tillgång till ”grundschemat”: Pass i grupp (50-60 min)ca 3 tillfällen/vecka, Open Gym (se under rubrik "open gym") ca 3 tillfällen/vecka, träna själv och expresspass.

Passtider kan variera, men oftast så ligger de på kvällstid på vardagar (17:30 och 18:30) och förmiddagar, fredagar och helger (08:00 och 10:00). Schemat och pass utvecklas i takt med medlemmars intresse och antal. Man bokar sig själv till alla aktiviteter som ingår i medlemsskapet.

Verksamheten bygger alltså inte på en massa gruppträning där man kommer och "köttar på", utan passen använder man för inspiration, teknikhjälp, gruppdynamik och gemenskap. Givetvis även för att få en extra spark i baken Övriga dagar kommer man, när man har möjlighet, på open gym och praktiserar det man lärt sig!

Vår träning, oavsett om det är i grupp eller individuellt, har alltid fokus på bra teknik. Vi tycker att det är viktigt med användbara övningar och rörelser, som är anpassade för att göra oss starka och skadefria i vardagen.

Vi jobbar med alla delar som kroppen behöver: Styrka, uthållighet, rörlighet och kondition. Utöver det kommer balans, koordination, explosivitet, stabilitet och allmän kroppskännedom.

Vi erbjuder nybörjarkurser och provapå-pass för dig som är osäker och lite grön OBS!

De som tränar hos oss har tillgång till en medlemssida på facebook. Där går vi ut med allmän info om verksamheten, schemaändringar eller annat som kan vara relevant. På denna sida kan också medlemmarna hålla kontakt med varann, bestämma träningstider på OG tillsammans och komma med feedback, tips och frågor.

Personlig träning

Varför personlig träning?

Det kan vara när man tex har specifika träningsmål, vill gå ner/upp i vikt eller behöver hjälp med kost och att få in mer vardagsmotion i livet. Kanske vill man ha ett eget träningsprogram att gå efter eller bara behöver massor med sparkar i baken för att komma igång och få träningen att bli av. Mycket sitter ju i huvudet och ofta behöver man få hjälp med att reda ut var problemet egentligen är...

Ibland kan några PT-pass vara bra att starta med, om man aldrig har tränat innan eller att det iaf var ett bra tag sedan. Det är ju så mycket mer än bara kroppen som skall vara med på banan vid förändringar. Med en PT får du mer än bara den fysiska träningen. Är man däremot redan igång och har hittat motivation och driv, så kan en teknikcoach vara ett alternativ om man behöver finslipa sina rörelser. Då jobbar man endast med den fysiska förbättringen på plats och letar upp svagheter, för att sedan stärka upp och utveckla god teknik. "hemläxor" ingår även här

Priser:

Teknikcoachning:

680:-/h och vid bokning av minst 6 tillfällen 650:-/h

Personlig träning:

950:-/tillfälle

Workshop

Workshops ligger utanför medlemskapet och kommer oftast att rivas av på lördagar och söndagar. Kortare (2-3h) och mer inriktade små kurser där du får "snöa in" lite på ämnen du tycker är intressanta och som du behöver lära dig mer om.

Kostnaden för dessa kommer att vara 300-500:- beroende på längd och ämne. Icke-medlemmar är välkomna för en hundralapp extra

Ex på workshops är:

Bålstabilitet, mobilitet, yoga, olympiska lyft, styrkelyft, kettlebells, löpteknik, simteknik, kost och gymnastik etc..

Där vi saknar kompetens, hyr vi in de som har den!

Välkomna!